Pezsgett az Enyingi Cifrakert

2024.06.18. 07:00

Tánckavalkád gála: A színpadon rohanták meg az érzelmek Patríciát (videó, galéria!)

Az Enyingi Cifrakertben tartott Princess évzáró táncgálán az egyesület vezetője, Dudás Patrícia annyira elérzékenyült, hogy nem tudta visszatartani könnyeit, miután kollégája, Radnai Zoltán a táncosokkal együtt munkája elismeréséül az Év edzőjének választotta. Ahogy méltatásában is elhangzott: Tia csupaszív ember, aki szívvel-lélekkel a tehetséges gyerekekért dolgozik.

Kecskés Zoltán

Felejthetetlen szombat délután az Enyingi Cifrakertben.

Fotó: Fent Győző

Mesebeli vidéken varázsoltak ismét a Dél-Fejér megyei tehetségek a Princess Tánc- Sport Egyesület hagyományos évzáróján. A helyszínre ellátogató telt házas közönség előtt számos koreográfiát mutatott be az egyesület óvodásoktól a felnőttekig terjedő táncosai, mintegy kilencvenen színre lépve. A színpadon láthattunk kezdő, középhaladó csoportokat, de természetesen a versenykoreográfiákat is bemutatták a fellépők. Szinte minden stílus felvonult a délutánon. A programot nem csak a Princess táncosai színesítették, hanem az Ajka-Padragkút Táncegyüttes tagjai, valamint a Tehetség AMI TenDance, Tolnai Csodacsapat és az Alapi Párduc csoportja is, ők mind-mind részesei volt a sikernek.

Egy képen a gála főszereplői
Fotó: Fent Győző

Mint ismert, a mátyásdombi Dudás Patrícia 2015 júniusában alapította meg az azóta is aktívan működő Princess Tánccsoportot, amely azóta már egyesületként is számtalan sikereket ért el. Volt mire emlékezni, hiszen idén is magyar bajnoki arany és dobogós helyezésekkel öregbítették Dél-Fejér hírnevét. Mindemellett a szombati alkalom egy igazi mérföldkő is volt: a Tánckavalkád gála a X., míg maga a tánccsoport Tia vezetésével a IX. születésnapját ünnepelte. Természetesen a torta és évzáró révén a díjak kiosztása sem maradhatott el! Az egyik legérzelmesebb pillanat mégis az volt, amikor magát a művésznőt díjazták. A fellépő táncosok, Radnai Zoltán művész segítségével érzelmes méltatásban emlékezett meg Dudás Patrícia áldozatos munkájáról, majd az Év edzőjének járó serleget is átnyújtották neki. A sorok hallatán Patrícia szemében megjelentek az örömkönnyek.  És ha már meglepetések: a gála végén egy csodálatos apa-lánya táncos produkciót is láthattak az érdeklődők a vendégként érkező édesanyák számára.

– Idén is túlszárnyaltuk az eddigi sikereket. Évről évre úgy érzem és visszajelzések is ezt igazolják, hogy egyre színvonalasabb az, amit nyújtunk – hangsúlyozta Dudás Patrícia a FEOL-nak, hozzá téve csak hálával és köszönettel tartozik mindenkinek az idei évért – A gálán több mint 100 érem és kupa talált gazdára az elmúlt év munkáját, elismerését illetően. Köszönet illeti a táncosokat, szülőket és a családomat is a támogatásért. A Princess egy hatalmas családdá nőtte ki magát, amelyben mindenkinek megvan a maga szerepe. Ez a gála sem jöhetett volna létre nélkülük és a támogatóink nélkül! A meglepetés, amit Radnai Zoli kollégámtól, a szülőktől, illetve a táncosaimtól kaptam nagyon köszönöm, megható, hogy itt van a kezemben az „Év edzője" feliratú kupa, ígérem, kiemelt helyre kerül az otthonomban – mondta már az örömkönnyeket letörölve, fülig érő mosollyal Tia, majd igyekezett, hogy a La-Cuki cukrászda által felajánlott tortát megkezdje a születésnap alkalmából. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában