Megnyugtató hírek érkeztek Melisszáról

2024.06.21. 11:30

Van remény a kislángi agydaganatos kislány felépülésére

Még tavaly novemberben derült ki, hogy daganat van a kislángi tinédzser, Melissza agyában. A kislányért azóta a környék összefogott, és nem csak anyagilag, de imádságban is hordozták őt. A fohászok pedig meghallgattattak: daganata a felére zsugorodott és a haja is növésnek indult, ráadásul nagyban készül az általános iskolás ballagására.

Kecskés Zoltán

Melissza nagyon fel van dobódva, hisz végre látja, hogy van jövője!

Fotó: A család

A megnyugtató örömhíreket az édesanya közölte, aki csodának nevezte ezt a hatalmas előrelépést:

– Minden kétséget kizáróan elindultunk a gyógyulás hosszú útján, Melissza egyre jobban van, a kerekesszéket  is eldobta, sőt, már tökéletesen jár és az utolsó héten saját lábán ment el Kislángon a Tamási Áron Általános Iskolába, hogy osztálytársaival együtt készüljön a ballagásra – kezdte a jó híreket Szaniszló Szilvia, majd örömkönnyek csordultak végig az arcán. Vett egy nagy levegőt, elmosolyodott és így folytatta:

Melissza a gyógyulás útjára lépett: daganata a felére zsugorodott és a haja is növésnek indult, ráadásul készül a ballagására.
Fotó: A család

– Szombaton elballag, talán megbocsátják nekem, ha azt mondom, nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl és az, hogy alig pár óra múlva a saját lábán lépi át az iskola küszöbét és készülhet a középiskolás évekre, egy valóságos csoda! Hatalmas az öröm, hiszen sikeresen letette az év végi vizsgákat és a Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum engedélyezte, hogy egyéni tanrendben itthonról kezdheti meg a tanévet művészeti rajzszakon. Melissza nagyon fel van dobódva, hisz végre látja, hogy van jövője! Az ajándékba kapott border collie kiskutyájával is szívesen játszik az udvaron. Köszönjük mindenkinek, akik eddig is mellettünk álltak! – újságolta az örömhíreket az édesanya. 

Az eltel hónapokban lakóhelye, Kisláng és a környékbeli falvak is egy emberként mozdultak meg a 14 éves kislány megsegítéséért. A  jótékonysági hullám valósággal végigsöpört Dél-Fejérben. Csak így tovább a gyógyulás útján!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában