Beszélgetés

2024.06.27. 18:00

Van teljes élet negyvenen túl is - izgalmas beszélgetésre várják a negyveneseket!

Országosan ismert és népszerű személyiség érkezik a Köfém Művelődési Házba július 4-én, ahol izgalmas, sokakat érintő témák kerülnek terítékre. Aki kérdez: Háry Ildikó, mentálhigiénés segítő szakember, párkapcsolati teraputa. És hogy ki válaszol?

Feol.hu

Fotó: Pesthy Márton / Veszprém Megyei Napló

Jakupcsek Gabriella. Az újságíró, közéleti személyiséggel legutóbbi két könyve kapcsán folyik majd a beszélgetés. A szerző tavaly megjelent A napos B oldal című bestsellerében megmutatta, van teljes élet negyvenen túl is. Legújabb könyvében, a Csakazértis szerelemben pedig inspiráló beszélgetéseivel sok humorral és saját bölcsességeivel adja vissza a reményt, hogy még boldogok is lehetünk, élhetünk kiegyensúlyozott párkapcsolatban és velünk maradhat vagy éppen újra ránk találhat a szerelem. A Köfém Művelődési Házban ezekről – tegyük hozzá – is hallhatnak majd a résztvevők, de minden bizonnyal sok más olyan témáról is szó esik majd, ami túl a negyedik ikszen válik fontossá, aktuálissá vagy éppen érdekessé. A rendezvény belépődíjas! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában