„Álmokban és szeretetben semmi sem lehetetlen!”

2024.07.04. 07:00

A bogárdi zumbás ezt jól odatette – mindenki táncolt a Balatonnál!

Csodaszép napsütéses idő és kellemes víz várta az idei résztvevőket Balatonvilágoson, ahová Tinódyné Liszi Helga, sárbogárdi zumba-oktató egy kihagyhatatlan programra invitálta a megyei családokat.

Kecskés Zoltán

Öröm, mosoly, boldogság a vízben és a parton. Mindenki táncolt a Balatonnál a hétvégén.

Fotó: Tinódy László

Délelőtt egy fantasztikus Zumba Jamen (oktatói továbbképzés) vehettek részt az oktatók, ahol szuper vadiúj koreográfiákat tanulhattak Horváth Ádám sztárvendégtől, majd délután kinyíltak a kapuk és érkeztek az érdeklődők a programokra.

Még a gyerekek is táncra perdültek a zumba kids órán
Fotó: Tinódy László

Tinódyné Liszi Helga csak szuperlatívuszokban tudott beszélni az alkalomról:

– Délután Horváth Nagy Anikó és Reiner Betty kollegináimmal tartottunk egy vidám Zumba Kids órát a pincurkáknak és a gyermeklelkű felnőtteknek, majd egy kellemes interaktív műsor következett, melynek részeként Reiner Betty prezentálásában együtt énekeltünk a kicsikkel a hűs fák árnyékában. Ezt követően pedig az aqua zumba órán mindenki felfrissülhetett a kristálytiszta Balaton vizében, Sára Varga Zsu eszméletlen szuper vízi partit tartott nekünk – újságolta lelkesen a bogárdi zumbás, aki a napuk fénypontjának az esti Masterclass-t nevezte meg.

Aqua zumba a Balaton vizében
Fotó: Kovács Zoltán

– Horváth Ádámmal és szuper kollegináimmal Horváth Nagy Anikóval, Reiner Bettyvel, Eve Taylorral, Rajnai Edittel, Németh Vikivel, Sára Varga Zsuval tartottunk közösen egy fergeteges bulit. Számomra a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor egy szám erejéig csatlakoztak hozzám az én csodás lányaim is a színpadon, ami végtelen boldogsággal töltött el, főleg amikor Ádám is feljött a színpadra, és együtt táncolhattuk el a tőle tanult kedvenc melódiánkat – fűzte hozzá, majd mindenkinek megköszönte azt az áldozatos munkát, amit beletett a rendezvénybe. Örömmel a szemében beszélt mindarról a boldogságról, ami körülvette, hiszen bármerre nézett mindenhol csak boldog, felszabadult mosolyt látott. 

A Masterclass volt a nap fénypontja. A képen Tinódyné Liszi Helga és Horváth Ádám
Fotó: Tinódy László

Ahogy ő fogalmazott: 

Egy ilyen rendezvény megvalósítása nem egyszerű feladat, rögös volt az út, de úgy érzem ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Álmokban és szeretetben semmi sem lehetetlen!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában