Gyúró

1 órája

Ha nyár, akkor falunap, ha falunap akkor buli!

A nyári időszakban számos településen rendeznek falunapot. Szombaton Gyúrón lesz a vidámságé, a zenéé, a játéké és a szórakozásé a főszerep.

Feol.hu

A gyúrói dalolók fellépése 2017-ben

Forrás: Gyúrói hírek

A délelőtt azoké a csapatoké, akik előzetesen beneveztek az idei főzőversenyre, amelyen ezúttal a legjobb körömpörkölt variációkkal lehet elkápráztatni a zsűri tagjait. 13.30 órakor faluebédre várják a település apraját-nagyját, majd „indul a buli”! Elsőként a szokásos éves bor-, és pálinkaverseny eredményeit hirdetik ki és ekkor derül fény arra is, ki főzte délelőtt a legjobb ételt. A délután további része elsősorban a gyerekeké, akiket Kovácsovics Fruzsina koncertjével, cukorszórással és habpartival szórakoztatnak. Laki Péter operettkoncertje 17 órakor kezdődik, amit a helyi asszonykórus, az Otthonkás Angyalok műsora követ. A tordasi Alebrije Mozgásművészeti Stúdió látványos tánc- és légtornabemutatója 18.20 órakor kezdődik. Az est hátralévő részében mulatós show, McHawer és Tekknő koncert, végül retro diszkó várja a bulizni vágyókat. 

A színpadi programok mellett egész délután hamisítatlan falunapi kiegészítő programokkal – kirakodóvásár, körhinták, céllövölde, arcfestés, csillámtetoválás, stb. – várják a falunap résztvevőit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában