Teljes volt a siker: Napsütés, víz, hab és jégkrém

2024.07.08. 14:44

Gyerekzsivaj töltötte be a sáregresi sportpályát

Ismételten a gyerekeké volt a főszerep a dél-fejér megyei településen. A szombati családi napon már kora reggeltől nagy volt a sürgés-forgás. Finom étkek, megannyi játék kínálta a szórakozást.

Kecskés Zoltán

Az abszolút sláger a habcsúszka volt.

Fotó: Önkormányzat

Baráti társaságok, civil szervezetek, családok és az önkormányzat főzősátrainál kora reggeltől finom illatok szálltak – mondta a FEOL megkeresésére a sáregresi polgármester asszony, Albertné Tiringer Mária, aki hozzátette, hogy a rekkenő hőség ellenére a gyerekek rohantak egyik játéktól a másikig.

A finom étkek sem maradhattak el.
Fotó: Önkormányzat

Mint megtudtuk, voltak légvárak, arcfestés, lufihajtogatás, óriásbuborék show, lovaglás, agyagozás, baba sarok csúszdás medencével és homokozóval, valamint lábtenisz is a salakos pályán. Az abszolút kedvenc az ebéd előtt beinduló habcsúszka volt, ami előtt folyamatosan hosszú volt a sor. A lurkók izgatottan vágtak bele a nagy kalandba. Napsütés, víz, hab – így volt teljes a siker. Egy kellemes nyári nap jó közösségi programokkal, erről szólt a családi nap. A polgármester asszony köszöni mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult a rendezvény sikeréhez!

Kézműveskedhettek is a gyerekek.
Fotó: Önkormányzat

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában