Mosoly a köbön

2024.07.13. 16:00

Népszerű volt a martonvásári vizes játszótér! (videó!)

Felejthetetlen élmény, vidám hangulat, megannyi nevetés…– így foglalhatnánk össze azt a különleges programot, amellyel a MartonKult kedveskedett szombat délelőtt a családoknak. Igazán népszerű volt az esemény!

Kecskés Zoltán

Hűsítő-frissítő program Martonvásáron.

Fotó: Kecskés Zoltán

A MartonKult munkatársai a Piac + Program keretében  sportot űznek abból, hogy mindig valami olyannal készüljenek, amely az egész családnak kedves. Néhány hete habpartival, vagy éppen kerekítő foglalkozással várták az érdeklődőket.

népszerű_vízes_játszótár_Martonvásár
Népszerű volt a vízi csúszda
Fotó: Kecskés Zoltán

Ahogy azt már megszokhatták a helyiek, Martonvásáron mindig történik valami és ez alól a ma délelőtt sem volt kivétel. Amíg a felnőttek finom portékákat szereztek be az őstermelőktől az ebédhez, addig a gyerekek élvezhették a vizes kalandokat BBK-strandján. 

A vásárlás után természetesen az anyukák és az édesapák is csatlakoztak. A szülők egy része pecabotot ragadott és segített csemetéjének kihalászni a halakat a vízből, másik részük pedig egyszerűen élvezte a napsütést, vagy a spriccelős kaktusz hűsítő vízpermetét. 

A mosolygós spriccelős kaktusz hűs permete
Fotó: Kecskés Zoltán

A nap sztárjai a vízi csúszdák voltak, amelyen megszámlálhatatlan siklás, kacagás, bukfenc is történt. A lurkók izgatottan vágtak bele újra és újra a nagy kalandba. Napsütés, vizes játszótér és kacagás – így volt teljes a siker.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában