Élményekkel teli tábor

2 órája

Tánccipőt húztak Martonvásáron (videó!)

Alig, hogy néhány hete fergeteges évzáró gálát tartott a martonvásári DDC Táncegyesület, újra összejöttek a tánc szerelmesei a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. Napközis tábort tartanak a vidéki város szívében.

Kecskés Zoltán

Élményekkel teli tánctábor Martonvásáron. Készülnek a videók a tanult koreográfiákról!

Fotó: DDC Táncegyesület

Kisebb pihenő után július közepétől ismét felvették a táncos cipellőiket a fiatalok DDC jóvoltából, hiszen elindult a tánctáborunk, melynek helyszíne idén is a BBK több héten keresztül. Jelenleg a félidőben tartanak, ahol a tánc az edzés mellett vidám és változatos programmal várják idén is a gyerekeket! A részletekről Mózsik Viktória főszervezőt kérdeztük, aki reggeliztetés közben szakított időt a FEOL kedvéért.

DDC_tánctábor_Martonvásár
Hatalmas az érdeklődés a DDC Táncegyesület napközis tábora iránt.
Fotó: DDC Táncegyesület

– A Dynamic Dance Crew Táncegyesület idén immár tizedik alkalommal rendezi meg nagy sikerű napközis tánctáborát a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A táborozó gyerekeknek három héten keresztül biztosítunk mozgásban és élményekben gazdag programokat. Táncoktatás, akrobatika, kézműves foglalkozás, csillámtetoválás, ügyességi feladatok, csapatjátékok és tematikus programok várják a táborozókat minden héten. A program zárásaképp pedig táncos videókat készítünk a héten tanult koreográfiákról. Idén közel 130-an vagyunk, amely jól mutatja a hatalmas érdeklődést. És még egy jó hír a végére: az utolsó hétre (augusztus 5-9.) még péntekig lehet jelentkezni! – mondta a táncegyesület vezetője.

DDC_tánctábor_Mózsik Viktória
Az idei már a tizedik, azaz a jubileumi alkalom – mondta Mózsik Viktória (középen) főszervező. 
Fotó: DDC Táncegyesület

A végére pedig hoztunk egy kis nyári életérzést. A videó még tavaly készült, az idei felvételek pedig gőzerővel készülnek, amit hamarosan a feol.hu-n is bemutatunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában