Izgalmas, egyedi tematika

2024.09.23. 16:13

Kattints! - fotós séta a székesfehérvári Tourinform irodával a Turizmus Világnapján

Szeptember 23-ától országszerte izgalmas, egyedi tematikájú vezetett programokra invitálják településeik lakóit és vendégeit a Tourinform Irodák. A Turizmus Világnapja alkalmából meghirdetett kezdeményezéshez a székesfehérvári Tourinform is csatlakozott.

S. Töttő Rita

Fotó: Shutterstock

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én emlékezik meg a Turizmus Világnapjáról. Ünnepléséhez csatlakozva a Magyar Turisztikai Ügynökség idén elsősorban a helyi közösségek és a fenntartható turizmus iránti elkötelezettségét kívánja megmutatni. Remek programmal készül a székesfehérvári Tourinform Iroda az érdeklődőknek a világnap apropóján: szeptember 27-én, 16:30-tól Kattints! címmel fotós sétára invitálják az érdeklődőket a székesfehérvári belvárosban. A város leglátványosabb, szelfizésre és művészi fotók készítésére alkalmas helyszíneit mutatja be a Tourinform idegenvezetője, valamint egy profi székesfehérvári fotográfus, Kiss László. Nem kell hozzá más, csak egy fényképezőgép vagy mobiltelefon, és máris indulhat a kattintás! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában