Tácon forgott a kamera

2 órája

Videoklip: Feldolgozták a Neoton Família slágerét, a DDC táncolt

Puska Patrícia táci énekesnő klipforgatásán járt az országos és Budapest bajnok martonvásári táncegyesület, azaz a Dynamic Dance Crew. A háttértáncosként fellépő fiatalok nagyon élvezték a táci felvételt, amely akár egy új lehetőséget is megnyithat számukra. A koreográfiát ugyanis a Szandra & The Ghost frontembere, Klajkó Szandra állította össze, akinek gyermekkora óta nagy szerepet játszik életében a tánc és a zene szeretete.

Kecskés Zoltán

Klajkó Szandra és Puska Patrícia a DDC táncosainak gyűrűjében.

Fotó: Klajkó Szandra

A martonvásári egyesület megálmodója és megalapítója Mózsik Viktória lelkesen számolt be a közel öt órás forgatás minden izgalmáról. Mint megtudtuk, az énekes - koreográfus Klajkó Szandra személyesen kereste fel a klipforgatás miatt.

klipforgatás_Tác_DDC_Klajkó_Szandra
Puska Patrícia táci énekesnő (középen) a Neoton Família slágerét dolgozta fel. 
Fotó: Puska Patrícia

– Együtt táncoltam még anno Szandrával az ECDS Tánciskolában, innen a kötődés és az ismeretség. Tavaly pedig egy tordasi fellépés alkalmával, miközben felelevenítettük a régmúlt emlékeit megkérdezte: „Lenne kedved szerepelni a táncosaiddal egy klipben?" Természetesen egyből igent mondtam – kezdete beszélgetésünket a DDC vezetője, aki néhány kulisszatitkot is elárult.

klipforgatás_Tác_DDC_Klajkó_Szandra
A DDC fiatal táncosai nagyon élvezték a forgatást.
Fotó: Mózsik Viktória

– Puska Patrícia táci énekeshölgy egy régi retro slágert, a Neoton Família dalát dolgozta fel, amelyhez egy videoklipet is forgatott a táci sportpályán a múlt hétvégén. A szám címét nem árulhatom el, de hamarosan, szeptember közepén garantáltan „fejre áll az egész világ", akkor lesz ugyanis a dalpremier! Nagy élmény volt, a táncosaim nagyon élvezték, hogy ilyen nagyszerű stábbal és művészekkel dolgozhattak együtt. Vörös parókában, menő szemüvegben csinálták a hangulatot. Reméljük, a jövőben is lesz alkalmunk hasonló forgatáson, vagy akár egy dalfeldolgozásban részt venni. Ki tudja, lehet legközelebb a Szandra & The Ghost videójában tűnünk majd fel – zárta félmosollyal az arcán Mózsik Viktória. 

klipforgatás_Tác_DDC_Klajkó_Szandra
Elfáradtak a martonvásári táncoslábúak, de a közös kép nem maradhatott el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában