A megyén túlról is érkeztek

2 órája

Összegyűlt a pénz a mentő hordágyra Móron!

Micsoda nap! Összegyűlt a pénz a mentő hordágyra a DoriNita Családi Farmon rendezett Jótékonysági Nyílt Napon – jelentette ki meghatódottan az esemény kezdeményezettje, a Dog Plusz Egyesület elnöke.

Kecskés Zoltán

A hála és az öröm hangján szólt a Dog Plusz Egyesület elnöke, Kasza-Pirka Ildikó.

Fotó: az egyesület

– Nehéz szavakba önteni, amit érzünk, hiszen rengetegen eljöttetek a móri farmra. Tették ezt úgy, hogy még a kedvezőtlen idő sem szegte kedvét az érdeklődőknek! Mikor reggel kinéztem az ablakon és láttam az eleredő esőt, szomorú voltam, aggodalmam azonban meglapozatlan volt. A családok izgatottak voltak: egyre többen, s többen érkeztek, hogy megismerkedjenek az itt élő állatokkal, a kecskékkel, lovakkal, pónikkal, csacsikkal, törpemalacokkal, s persze velünk, a mentőkutyás csapatunkkal is. Miközben a szalmás játszóházat is birtokba vették – nyilatkozta a FEOL-nak Kasza-Pirka Ildikó.

Összegyűlt_a _pénz_Dog_plusz_farm
Mosoly az arcokon: még Komárom-Esztergom vármegyéből is érkeztek családok.
Fotó: az egyesület

Az egyesület elnöke rámutatott arra is, hogy az Állatok Világnapja apropóján rendezett esemény nem csak minőségi kikapcsolódást kínált, hanem nemes célra is összpontosított. A kihelyezett adománygyűjtő dobozokban bárki beletehette hozzájárulását a Dog Plusz Egyesület részére, amiből a szervezet egy olyan speciális hordágyat szeretne vásárolni, amelyet a mentések során használnának. Mint megtudtuk, az üzenet célt ért:

Összegyűlt_a _pénz_Dog_plusz_farm
Kecskékkel, lovakkal, pónikkal, csacsikkal, sőt még törpemalacokkal is ismerkedhettek az érdeklődők.
Fotó: az egyesület

– Ezen a csodálatos napon 163.500 forint adomány jött össze, ami fantasztikus, amiből a tervünket némileg módosítva egy kisebb költségű hordágyat fogunk vásárolni. Köszönet mindenkinek, aki eljött, hiszen  nem csak a vármegyéből, de Komárom-Esztergomból, sőt, Balatonfüredről is érkeztek vendégek. Külön köszönöm az önkénteseknek és a DoriNita Családi Farm vezetőjének, György Anitának, hogy lehetőséget biztosított. Nincsenek szavak...

Összegyűlt_a _pénz_Dog_plusz_farm
Nagy sikere volt a sütiknek, a zsíros kenyérnek és a farm termékeinek is.
Fotó: az egyesület

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában