Határtalan szeretet ragyogta be a napot

2 órája

Szívmelengető: fogyatékkal élők a móri farmon

Óhatatlanul könny szökik az ember szemébe őket látva, hiszen önzetlenül szeretnek, mint az óvodások. A Karitász Szent Kristóf Ház Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének lakói vendégeskedtek nálunk a minap és ilyenkor elkerülhetetlenül melegség költözik a szívekbe. Különleges vendégek ők, egészen szívmelengető! – mondta a FEOL-nak móri farm vezetője.

Kecskés Zoltán

Szívmelengető: egy önzetlen ölelés többet mond minden szónál!

Fotó: Farm

A DoriNita Családi Farmon mindig valami csoda történik. Talán emlékeznek rá, hogy alig néhány héttel ezelőtt a jótékonysági nyílt napjukon összegyűlt a pénz a mentő hordágyra, amellyel a Dog Plusz Egyesület életmentő tevékenységét segítették. A minap pedig ritkán látott különleges vendégek érkeztek Székesfehérvárról, akiknek önzetlensége és határtalan szeretete beragyogta a móri farmot. Szívmelengető érzés volt őket látni.  

_Szívmelengető_csoda_szeretet
DoriNita Családi Farmon mindig valami csoda történik, ezúttal sem volt másként.
Fotó: Farm

György Anita alig találta a szavakat, amikor erről az örömteli napról kérdeztük. A telephely vezetőjének óhatatlanul Müller Péter gondolatai jutottak eszébe: 

Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti. Vagyis a szeretetnek behunyt szemmel is érezhető jelenléte.

_Szívmelengető_csoda_szeretet
Szívmelengető: A Dog Plusz Egyesület  kutyusai is bemutatóztak. 
Fotó: Farm

Örömmel mesélt arról, hogy a Karitász Szent Kristóf Ház Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének lakói  megismerkedtek a farm lakóival és mindemellett a sajtkészítés fortélyaiba is beleshettek. Meglepetésvendégként Andi bohóc érkezett, aki a rá jellemző derűjével koronázta meg a jövevények napját. Mindemellett természetesen a négylábú kedvencek sem maradhattak ki a „buliból". A Dog Plusz Egyesület  kutyusai bemutatóztak. A farm vezetője végül kiemelte: 

Nehéz nap volt, de nem tudom szavakkal leírni azt a sok jót amit kaptam tőlük, hiszen ezt érezni kell!

_Szívmelengető_csoda_szeretet
Andi bohóc volt az egyik meglepésvendég.
Fotó: Farm

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában