Szponzorált tartalom

2019.04.04. 15:36

Miért népszerű a személyi kölcsön autóvásárláshoz?

Az autóvásárlásokhoz szorosan kapcsolódó személyi kölcsönökről kérdeztük a Hitelmindenkinek.hu-t.

A személyi kölcsönökbe vetett hit lassan újra begyűrűzik a hétköznapokba. Egy új autó vásárlása ma már nem kevés kiadást vár el a családoktól, akik számára fontos, hogy megbízható autó szállítsa a család minden tagját a hétköznapokon és a hétvégéken egyaránt. Egy új autót több millió forintért lehet megvásárolni, ezért erre tartalékolni kell, több éven keresztül. Nem minden családnak áll rendelkezésére ekkora összeg, így a személyi kölcsön jelentheti a megoldást.

Hol vehetünk fel személyi kölcsönt autóvásárlásra?

Több bank is hirdeti a személyi kölcsön felvételének lehetőségét, de vannak olyan pénzintézetek, ahol már a kölcsön nevében is szerepel, hogy autóvásárlásra fordítható a kölcsönösszeg. Természetesen ehhez nem kell ragaszkodnunk, hiszen bármelyik személyi kölcsön tökéletesen megfelelő arra, hogy új autót vásároljunk. A K&H Banknál felvehető a kölcsön.

Milyen feltételek mellett vehetünk fel most kölcsönt a K&H-tól?

Autóvásárlásra magánszemélyek vehetik igénybe a felkínált kölcsönt. A kölcsön igénylésekor a havi jövedelmet kell igazolni, emellett fontos tudni, hogy a havi 300 000 Forint bér igazolásakor már kedvezményeket tud adni a bank. A 300 000 Forintos bérköltséget maximum 2 fő jövedelméből tudják elfogadni, tehát ha a szülők együttesen igénylik a kölcsönt akkor semmi akadálya nincsen annak, hogy kiemelkedően jó hitelkonstrukciót vehessenek igénybe.

A hiteltermék normál kamata 12,99%, míg a jelenleg érvényben lévő akciós kamat 9,49%. Ha a szülők vagy az egyedüli igénylő munkabére a. bankhoz kerül átutalásra, akkor további 2% kamatkedvezményt tudnak felajánlani, így 7,49%-os kamattal is igényelhető a kölcsön. Autóvásárlásra 1 és 8 millió Forint között igényelhető a hitel. Ha csak 100 000 Forintos jövedelemigazolással rendelkezünk, akkor egy minimum 300 000 Forintos hitel esetében a munkabért a bankhoz utaltatva 11,99%-os kamattal igényelhetjük meg a kölcsönt. A normál kamat 17,99% lenne.

Ennél a személyi kölcsön terméknél 300 000 és 5 millió forint között lehet a hiteligénylést benyújtani. A K&H személyi kölcsön és a kiemelt személyi kölcsön bármely magánszemély számára elérhető a bankfiókokban.

Miért kedvelik olyan sokan a kölcsönből történő autó vásárlást?

A K&H által felkínált lehetőségeknél fontos megjegyeznünk, hogy a kölcsönöket bármikor előtörleszthetjük egy igen alacsony előtörlesztési díj megfizetése után. Ez azoknak kedvez, akik a futamidő alatt bármikor egy nagyobb összeghez jutnak és ezt arra szeretnék felhasználni, hogy visszafizessék a tartozásukat. Ezt az előtörlesztést bizonyos feltételek mellett akár ingyen is igényelhetjük.

A kölcsön felvehető bankfiókban, a TeleCenteren keresztül és az internetes oldalon keresztül is. További előnye és emiatt igen sokan kedvelik a személyi kölcsönt, hogy a törlesztőrészletek ennél a konstrukciónál fixek, ezért előre tervezhetők. A fix törlesztőrészlet könnyen tervezhető az éves családi büdzsében. is, így biztosak lehetünk abban, hogy váratlan meglepetés nem fog bennünket érni. A bankfiókokban gyors ügyintézéssel várják az érdeklődőket. A kölcsön igényléséhez természetesen további feltételeknek is meg kell felelni, ezért nem árt az igénylés benyújtása előtt alaposan tájékozódni a honlapon vagy valamelyik bankfiókban.

Mivel a folyósítás gyors, ezért esélyünk nyílik arra, hogy a kiszemelt autót gyorsan leelőlegezzük és pár napon belül kifizessük a kereskedőnek a teljes vételárat. Az autókereskedésekben is segítenek a hitelintézésnél, de sajnos nem mindegy, hogy melyik bankkal állnak kapcsolatban.

Online kölcsönigénylés a K&H bankban

A bank weboldalán az egyes személyi kölcsönökről pontos. információkat találhatunk. Saját igényeinkre szabva kiválaszthatjuk a bennünket érdeklő hitelkonstrukciót. Kiválaszthatjuk a kölcsönt és megtekinthetjük az adott személyi kölcsönhöz kapcsolódó törlesztőrészletek nagyságát is. Ugyan itt látni fogjuk az egyes hitelekhez kapcsolódó kamatokat és költségeket is.

A hitel kiválasztása után online kérhetünk visszahívást a banki kollégáktól, akik egy választott időpontban visszahívják az ügyfeleket. A banki ügyintézők segítenek eligazodni a kölcsönök világában és az igénylés teljes menetét ismertetik.

Ha az ügyfél igényli, akkor akár azonnal el is végzik az előzetes telefonos bírálatot, amely teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az ügyintéző a hitel kiválasztása és a pozitív bírálat után időpontot foglal az általunk választott bankfiókban. Ennyire egyszerű az online igénylés elindítása.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában