Elvesztette uralmát a jármű felett

2018.07.28. 17:19

Oszlopba rohant egy autós éjjel Vereben

A hétvégén, éjfél után, egy órakor érkezett az sms riasztás az ügyeletben lévő önkéntesen is beavatkozható pázmándi önkéntes tűzoltók telefonjára. Vereben történt a baleset. 

E. Várkonyi Péter

Fotó: E. Várkonyi Péter

A riasztás pillanatában nem lehetett tudni, milyen balesetre küldték a beavatkozást igénylő esetet. Az indulás után, a helyszínre érkezve a pázmándiaknak, rövidesen kiderült, hogy egy Volvoját vezető hölgy elvesztette uralmát a kocsija felett és felszaladt az út menetirány szerinti baloldalán a szegélyre.

Fotó: E. Várkonyi Péter

Hirtelen akart irányt váltani az utat tévesztett járművön, ezért jobbra rántotta a kormányt. Ettől a kormánymozdulattól kidöntött egy beton oszlopot, majd visszatérve a jobb oldalra, felszaladt a rézsűre és megállt.

Fotó: E. Várkonyi Péter

A vezetőnek és egy utasának nem esett baja. Ezt a helyszínre érkező mentőorvos is megállapította. A nagyon enyhe forgalmat egy sávon biztosították a rendőrök.

Fotó: E. Várkonyi Péter

A forgalmi akadályt is képező személyautót, az időközben a helyszínre érkező székesfehérvári tűzoltók a pázmándiak áramtalanítása után félre vontatták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!