Tragédia

2019.08.27. 13:40

Halálos munkahelyi baleset történt a Takarodó úton – Friss információkkal!

Augusztus 26-án 22 óra 50 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy Takarodó úton található cégnél munkahelyi baleset történt, aminek során egy 27 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Sági Zoltán

Pest megye 870 balesete után sajnos Fejér megye következik a maga 664 regisztrált munkahelyi balesetével

Forrás: shutterstock

A rendőrség foglalkozáskörében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást és vizsgálja a baleset bekövetkezésének a körülményeit.

Vezető képünk illusztráció!

Frissítés 16:00-kor:

Mint az értesülést megerősítő Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól kedden délben megtudtuk, augusztus 26-án 22 óra 50 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy Takarodó úton található cégnél munkahelyi baleset történt, aminek során egy 27 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást és vizsgálja a baleset bekövetkezésének a körülményeit.

Mivel a rendőrség a cég nevét nem hozta nyilvánosságra, a Takarodó út összes címét végigjártuk. Végül a 9. szám alatt található vállalkozásoknál is személyesen érdeklődve, a PET termékeket újrahasznosító üzem épületéből kilépő megrendült fiatalemberek arckifejezése, továbbá a melletünk parkoló rendőarutó látványa egyértelművé tették a helyzetet. A megszólítottaktól szinte kérdés nélkül kaptuk a választ: nem kívánják sem megerősíteni, sem cáfolni a halálos baleset tényét. További érdeklődésünkre egyikük mégis visszament az épületbe megkérdezni az ügyvezetőt, hogy – mint fogalmazott – akar-e róla beszélni? A hamarosan érkező nemleges választ tudomásul vettük.

Röviddel eztán felhívtuk a Plastikon CEE honlapján található másik ügyvezetői számot, amelyen Koncz Pétert értük el, aki az extrudált fóliatermékeket előállító gyártósor mellett történt éjszakai baleset tényét megerősítette, ám további tájékoztatást a vizsgálatok lezárulta utánra ígért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!