kedd reggel

2021.03.03. 14:04

Elütöttek egy kerékpárost az Aszalvölgyin

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei.

police.hu

Forrás: police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. március 2-án kora reggel Székesfehérvár belterületén, az Aszalvölgyi úton. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy autóbusz 69 éves siófoki vezetője úgy haladt be egy útkereszteződésbe, hogy közben nem biztosított elsőbbséget egy, a védett útvonalon haladó 61 éves kerékpárosnak és elütötte. A kerékpárral közlekedő férfi az ütközés következtében az úttestre esett és megsérült. Az autóbusz sofőrjével szemben közúti baleset okozásának vétsége miatt indult eljárás – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Fotó: police.hu / police.hu

A rendőrök a Mezőkomárom és Lajoskomárom közötti útszakaszon ellenőriztek 2021. március 2-án délután egy tehergépjárművet, valamint annak 35 éves mezőszentgyörgyi sofőrjét. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a vezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!