Frissen Fejérből

2022.07.28. 15:16

Halálos baleset miatt lassan, de haladhatnak Bicske térségében (frissítve)

Eddig tisztázatlan körülmények között két kamion ütközött össze az M1-es autópálya 28-as kilométerénél.

Szanyi-Nagy Judit

Zsámbék térségében történt a baleset

Forrás: police.hu

Ugyan a – végül halálos kimenetelű – baleset a délelőtti órákban, valamint Zsámbék környékén, a főváros felé vezető oldalon történt, a sajnálatos eset megyénket is érinti. Az Útinform 14.21-kor közzétett információi szerint a baleset helyszínén megnyitották a belső sávot, így a több órája a torlódásban veszteglők is megindulhattak. Emellett megindították a járműveket a bicskei kijáratnál is, így ott már nem terelik ki a forgalmat az 1-es főút felé.

Azonban – figyelmeztetik az úton lévőket és az útnak indulókat – a torlódás továbbra is több kilométeres, a várakozó járműoszlop hossza Tatabányáig ér. Érdemes már korábban, Tatánál vagy Tatabányánál letérni, de a kerülőútként használt 1-es főút is telített, ott is jóval hosszabb menetidővel számoljanak! A Győr irányából személyautóval érkezők a 85-ös jelű kijáratnál kihajtva, a 13-as főút – Kisbér – 81-es főút – Székesfehérvár – M7-es autópálya útvonalon tudják kikerülni az M1-es autópályán lévő több kilométeres torlódást.

Frissítés az Útinform 16.48-kor közzétett információi alapján:

Az M1-es autópályán, Budapest felé, a 28-as kilométernél, a korábbi balesetnél már nincsen korlátozás, mindkét sáv járható.
Viszont a 49-es kilométernél a külső sávban egy műszaki hibás kamion vesztegel, így ott csak a belső sáv használható.
A torlódás továbbra is több kilométeres, Tatabánya és Bicske között csak araszolnak a járművek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!