Frissen Fejérből

2023.06.14. 18:25

Súlyos munkahelyi baleset történt a Dunai Vasműben (frissítve)

Két férfi egy homlokrakodó berendezést igyekezett levenni egy vasúti kocsiról, amikor az utóbbi meglódult, rajta a két munkással.

Szanyi-Nagy Judit

Fotónk illusztráció!

Forrás: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Azonban míg egyiküknek sikerült oldalra leugrania, a másikuk hátul, balszerencsésen próbálkozott: a két ütköző közé szorult, amik összenyomták – írta meg az MTI a dunaujvaros.com portál információi alapján.

Pápai Eszter, a rendőr-főkapitányság kommunikációs referense a távirati irodának elmondta, ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indított a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében folyamatosan tanúkat hallgatnak meg.

Az eddigi információk szerint a balesetben egy 43 éves férfi sérült meg, akit mentőhelikopterrel, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba az egykori acélműhöz tartozó úgynevezett robbantó területéről.

Frissítés (19.00): 

Megkeresésünkre június 14-én, szerdán 18.55 órakor az Országos Mentőszolgálat megírta: "A helyszínre több mentőegységet, mentőhelikoptert is riasztottunk, egy súlyosan sérült férfit szállítottunk légi úton kórházba."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!