A Mezőfalván történ kerékpárlopással meggyanúsított férfi beismerő vallomást tett.

2023.09.08. 11:49

Egy napon belül beismerte tettét a lopással gyanúsított férfi

Feol.hu

Forrás: Police.hu

A police.hu közleménye szerint, egy nő tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy 2023. szeptember 6-án reggel egy mezőfalvai közintézmény kerítéséhez letámasztott fehér színű kétkerekűjének kora délután már hűlt helye maradt.

A dunaújvárosi nyomozók ismeretlen személlyel szemben lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, és haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek. Ezzel párhuzamosan a sértett is megosztotta a kerékpárjáról korábban készített felvételt egy internetes közösségi oldalon, amelyre hamarosan olyan jelzés érkezett, hogy hasonló járművet láttak „Helyhiány miatt eladó” felirattal ellátva Dunaújvárosban, a Vasmű úton. A sértett másnap rendőri segítséget kért, és a dunaújvárosi helyszínen egyértelműen felismerte a kerékpárját, az egyenruhások pedig elfogták az illegális árust. A bicikli visszakerült gazdájához.

Az 50 éves dunaújvárosi férfit a rendőrök lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Elmondta, azért ment Mezőfalvára, hogy kerékpárt lopjon és azt mielőbb eladja, mivel nincs pénze, alkalmi munkákból él.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!