Baleset

2024.06.14. 16:58

Autóval ütközött a kerékpáros Pátkánál - mi történhetett? (Frissítve!)

Úgy tudjuk, hogy elütöttek egy biciklist a pátkai benzinkút közvetlen közelében, a Fehérvár felé haladó sávban.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Kerestük az OMSZ-t is az ügyben.

Fotó: Hajdú-Bihari Napló / Archív

A szemtanúk szerint a rendőrség már kivonult a helyszínre, sőt feltételezhetően a mentő is érkezhet, bár ezt eddig egyik forrásunk sem erősítette meg. Hogy pontosan mi történhetett, azt egyelőre nem tudjuk, de mind a Fejér Vármegyei Rendőrkapitányságot, mind az Országos Mentőszolgálatot felkerestük az esettel kapcsolatban. Amint reagálnak, válaszukat közölni fogjuk!

Frissítve!

Időközben fontos információt közölt az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője Sebő Katalin kérdésünkre, amelyből kiderül, hogy szerencsére nagyobb baj nem történt: „A helyszínről egy 65 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba." – írta elektronikus megkeresésünkre.

Frissítés (21:03)

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre az alábbi választ adta: "15 óra 30 körüli időben bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy a 811-es számú úton, Pátka külterületén egy kerékpáros és egy személyautó ütközött. Az előzetes információk alapján, a kerékpárral közlekedő férfi balra kanyarodása előtt nem győződött meg arról, hogy az előzését más jármű nem kezdte-e már meg, ezért a mögötte haladó autóval összeütköztek. A baleset során a kerékpáros megsérült."

 

Vezető képünk illusztráció!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!