Rendőrségi válasz: bűncselekmény gyanúja nem merült fel

2024.06.19. 13:30

Fehérvári haláleset: kizárták az idegenkezűséget

Számtalan olvasói kérdést, megkeresést kapunk a fehérvári fiatal lány halálával kapcsolatban. Hétfő délutántól kezdve valóságos kommentcunami indult el az interneten. Többen részvétüket fejezték ki a családnak, míg néhányan a tragédia körülményit találgatták. Időközben a rendőrség közölte: nem történt bűncselekmény.

Kecskés Zoltán

Megérkezett a rendőrség válasza a fehérvári halálesettel kapcsolatban.

Fotó: Kállai Márton/Archív

Hétfőn az OMSZ tájékoztatta lapunkat, hogy Székesfehérváron, a Püspök kertvárosba  mentőegység és mentőhelikopter is érkezett egy fiatal lányhoz, akinek életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette. További részleteket nem közöltek, mondván, a körülmények tisztázása a hatóságok feladata.

Ezt követően kerestük fel a  Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. A rendőrség sajtóosztálya az eset kapcsán annyit közölt, hogy az elsődleges adatok alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A haláleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja.
 

Vezető képünk illusztráció!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában