Ezüstérmesek lettek strandröplabdában

2024.06.29. 20:00

Idénysportban is jók a Fejér vármegyei zsaruk

Gyenesdiáson rendezték meg a VIII. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot, amelyen részt vett a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata is.

Tóth Sándor

Most is ezüstérmesek lettek

Fotó: Tóth Ádám

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezésében a Balaton-parti Játékstrandon június 28-án megtartott sporteseményen 16 együttes indult. Eddigi eredményeik alapján – két bajnoki cím és egy második helyezés – az éremesélyesek között volt a Fejér vármegyei rendőrség csapata is.

 

A június végi igazi strandidő nemcsak megizzasztotta a játékosokat, de izgalommal is telítette a versengést a röplabdapályán. Kemény csatát vívtak a vegyes férfi-női összeállítású csapatok. A legfordulatosabb verseny Fejér és Somogy vármegye zsarui között alakult ki a második helyért. A mérkőzést hátrányból, 5-10-es állásból sikerült fordítani csapatunknak 22-20-ra a somogyiak ellen, akik így a harmadikak lettek.

Tamás Gábor r.főtörzsőrmester a torna legtechnikásabb férfi  játékosa címet nyerte el
Fotó: Tóth Ádám

Fejér vármegye rendőrei megismételve tavalyi szereplésüket, a versenynap végén ismét az előkelő dobogós helyen végeztek, ezüstérmesek lettek. Sikerüket minősíti, hogy a második helyért járó kupán kívül a torna legtechnikásabb férfi játékosa címet is a csapat tagja, Tamás Gábor r.főtörzsőrmester kapta.

A sportszerűséghez tartozik, hogy a strandröplabda bajnokság győztesét, a Készenléti Rendőrség csapatát is megemlítsük, 2023-hoz hasonlóan az idén is sikerült a bajnoki címet megszerezniük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!