Nagy erőkkel keresik a piti bűnözőt

2024.07.03. 15:22

Hivatalos: Megszökött egy rab Martonvásáron, de nem veszélyes!

Ahogy írtuk korábban, minden jel arra utalt, hogy megszökött egy rab a martonvásári BV-ből. A rendőrség nagy erőkkel van jelen több helyszínen is a büntetés-végrehajtási intézet több munkatársával együtt. Időközben a BVOP Kommunikációs Főosztálya is megerősítette a szökés hírét.

Kecskés Zoltán

Információink szerint megszökött egy rab a martonvásári BV-ből, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

Fotó: HBN/Archív

„A Közép-Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik - alacsony biztonsági besorolású fogvatartottja - engedély nélkül távozott 2024. július 3-án a börtön martonvásári objektumának területéről. A férfi kisebb súlyú bűncselekmény elkövetése miatt töltötte itt mindössze 50 nap időtartamú elzárását. A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 31 éves fogvatartott felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart." – reagált a BVOP Kommunikációs Főosztálya megkeresésünkre.

Mindeközben olyan információk is birtokunkba jutottak, hogy a körözött személy kisebb lopás vétsége miatt ítélték el, piti bűnözőnek számít, nem veszélyes, ráadásul a büntetésének egy részét már letöltötte, így némileg érthetetlen a cselekedete, amivel ráadásul egy többéves börtönbüntetést kockáztat meg. A szökött személyt nagy erőkkel keresik, így könnyen elképzelhető, hogy a 31 éves fogvatartottat rövid időn belül elfogják.

Amint friss  friss információval tudunk szolgálni, közölni fogjuk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!