Kék hírek

2 órája

Óriási tűz ütött ki Fehérvár mellett! Még tart az oltás

Óriási tűzhöz hívták a katasztrófavédőket csütörtökön délután. Székesfehérvár közelében, Sárpentele és Sárszentmihály között jelenleg is oltják a lángokat.

S. Töttő Rita

Tűz Sárpentele és Sárszentmihály között

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Óriási mértékben, nagy terjedelemben ég a tűz egy Sárszentmihály melletti külterületen – tájékoztatta a feol.hu-t a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság július 18-án, csütörtökön délután. A lángok, információink szerint egy gazos réten, kaszálón csaptak fel. Azt, hogy mekkora területet érintenek a károk, még nem tudni, ugyanis még jelenleg is mentik a menthetőt a tűzoltók: kint vannak a helyszínen a székesfehérvári, a siófoki hivatásos tűzoltók, továbbá a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesület, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat. A II-es fokozatúra emelt súlyossági szint miatt az is lehet, hogy további egységek beavatkozására is szükség lesz. A lángok azonban szerencsére nem veszélyeztetnek ingatlanokat, épületeket a közelben.

Óriási tűz keletkezett Sárpentele és Sárszentmihály között
Óriási tűz ütött ki Fehérvár mellett
Fotó: olvasói fotó

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!