Valódi tartalom a jelmondatban

4 órája

Rendőr kapott elismerést a munkája kapcsán

Rendhagyónak mondható poszt került ki a Fejér Vármegyei Rendőrfőkapitányság közösségi oldalára. Egy rendőr, egy alezredes személyét és munkáját magasztalják benne, emellett dicséretben részesíti a levélíró az egyik kollégát és a bűnügyi osztályt is.

Palocsai Jenő

Illusztráció!

Fotó: Shutterstock

A Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán szolgálatot ellátó Kóber Károly rendőr alezredes, egy kollégája és az osztálya kapott dicsérő szavakat, köszönet és elismerés címmel. Kóber Károly osztályvezetőnek azt írta egy illető, hogy:

–Szeretnék köszönetet mondani önnek és Fodor Róbert törzszászlós úrnak az internetes csalással kapcsolatos feljelentésem kivizsgálása és hatékony megoldása érdekében végzett lelkiismeretes munkájukért. Szeretném továbbá elismerésemet kifejezni a Móri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolgozóinak önzetlen és példa értékű tevékenységéért Az ön által vezetett testület számára a ,Szolgálunk és védünk!" nem pusztán szlogen, hanem valódi tartalommal megtöltött jelmondat, melyről az ügy kapcsán személyesen meggyőződhettem A telefonos ügyfélszolgálatos részéről korrekt tájékoztatást, a recepción szolgálatkész útba igazítást kaptam, a nyomozó törzszászlós elkötelezett szakmaiságról, az ügyintéző pontosságról és precizitásról tett tanúságot. Összességében minta értékű, magas minőségi munka jellemző az osztály valamennyi dolgozójára. További eredményes munkát, elégedett állampolgári visszajelzéseket, feletteseiktől elismerést és társadalmi megbecsülést kívánok– fogalmazott a levélíró július 25-én kelt levelében. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!