Az elmúlt napok eseményei számokban

2024.07.01. 13:00

Sokkoló számok: számos baleset történt a hétvégén!

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata kiadta a hétvégére vonatkozó számokat, amelyből kiderül sajnos hárman is életüket vesztették az utakon. Kiugróan magas baleseti adatokat közöltek.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Magyarország-szerte számos baleset történt az utakon a hétvégén.

Fotó: BMH/Archív

Mint írják, Magyarország területén a 2024. június 28-án 0 óra és június 30-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök összesen 146 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből két halálos kimenetelű közlekedési balesetben három ember vesztette életét,  40 súlyos és 104 könnyű sérüléssel végződött.

Mindezeken felült arról is tájékoztattak, hogy a szolgálatot ellátó állomány összesen 558 személyt fogott el, közülük 90 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 272 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 582 embert állítottak elő, köztük 232 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 33 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 316 esetben történt.

A vezető képünk illusztráció!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!