Tüzek és balesetek

2 órája

Bőven akadt dolguk a tűzoltóknak vasárnap Fejérben

Több tűzesethez és balesethez is riasztották vasárnap a Fejér vármegyei tűzoltókat. Munkájukat önkéntes tűzoltók is segítették.

Gombor Lili

Forrás: Pixabay

Augusztus 25-én, vasárnap kora reggel Pákozdon lángra kapott egy családi ház udvarán álló faszerkezetű, palafedésű melléképület. A tüzet a székesfehérvári hivatásos tűzoltók eloltották. Az oltási munkálatokban a pákozdi Noé Speciális Kutató-mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett. A tűzben a tíz négyzetméteres melléképület szinte teljesen megsemmisült.  Személyi sérülés nem történt.

Aznap délután két személygépkocsi ütközött össze az M6-os autópályán, Dunaújváros térségében. A tűzoltók mindkét autót áramtalanították és a leállósávba félrevontatták.

Menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi vasárnap délután az M7-es autópályán, a Polgárdi lehajtó közelében. A tűz kis területen az árokpart aljnövényzetére is átterjedt. A teljes terjedelmében égő személygépkocsit a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei oltották el. Személyi sérülés nem történt – számolt be a vasárnapi eseményekről a Katasztrófavédelem honlapja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!