Sátrak, díszletek repültek a viharos szélben

3 órája

Ilyen pusztítást hagyott maga után a vasárnap esti vihar Fehérváron (fotók)

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap este óriási vihar csapott le Fehérváron, amely miatt a Bagossy Brothers Company koncertje is félbeszakadt a Zichy-színpadon, valamint a Bartók Béla téren lévő színházi produkciót is félbeszakították.

Bagotai Zsanett

Forrás: szekesfehervar.hu

Az emberek biztonsága érdekében hozta meg a városvezetés ezeket a fontos intézkedéseket, s ahogy a következő fotókon is látszik, nagyon jól tették, hiszen a viharos szél óriási pusztítást végzett a belvárosban. A tömeg biztonságban hazaérkezett, ám sok sátor és díszlet a vihar áldozatául esett. Vasárnap este még nem is volt biztos a hétfői programok sorsa, ám most már tudjuk, hogy pár változtatással de nem kell nélkülözni a Királyi Napok hangulatát hétfőn sem! 

A vasárnap esti viharral kapcsolatban megkerestük a Katasztrófavédelmet is, hogy Fejér megyében milyen esetekhez riasztották őket, valamint milyen károkat hagyott maga után az erős szél. Erről hamarosan újabb cikket teszünk közzé oldalunkon!

Íme néhány fotó a vasárnap esti állapotokról a belvárosban. (További képeket a város honlapján tekinthetnek meg.)

Forrás: szekesfehervar.hu
Forrás: szekesfehervar.hu
Forrás: szekesfehervar.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!