Gázolás

2024.09.25. 13:19

Elütöttek egy gyalogost Enyingen (frissítve)

Ránézésre súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos, akit szerda délelőtt Enyingen, a Kossuth Lajos utca egyik gyalogátkelőhelyén ütöttek el.

Déri Brenda

Egy idős nő sérült meg szerda délelőtt történt enyingi balesetben

Fotó: NZP

A baleset, melyben egy idős nő sérült meg szerda délelőtt történt Enyingen, a Kossuth Lajos utca egyik gyalogátkelőhelyén, feltehetően ottjártunk előtt néhány perccel, ugyanis mentő és rendőr sem tartózkodott még a helyszínen. Nem sokkal később azonban megérkeztek és megkezdték az intézkedést. A ránézésre súlyosan megsérült asszony még az aszfalton feküdt, amikor ellátták.

A részletekkel kapcsolatban még várjuk az OMSZ és a rendőrség válaszát.

Frissítés 14:12

Időközben a Fejér megyei rendőrség arról tájékoztatta a feol.hu-t, hogy: szeptember 25-én 11 óra 30 perc körül Enyingen a Kossuth Lajos utcában egy személygépkocsi közlekedett Balatonbozsok felől a központ irányába. Az autót vezető nem észlelte kellő időben a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő hölgyet, akit elütött. A baleset során a nő megsérült, a mentők kórházba szállították.

Frissítés 15:55
Az OMSZ is megerősítette, hogy a mentők a helyszínről egy idős nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában