Elismerte a lopást

2 órája

Letartóztatásban a biciklitolvaj!

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki 2024. szeptember 24-én ellopott egy kerékpárt.

Feol.hu

A biztonsági kamera által rögzített képen a gyanúsított látható, amint elhajt a kerékpárral

Fotó: Fejér Vármegyei Főügyészség

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2024. szeptember 24-én bement egy móri zálogháznak az udvarára és onnan eltulajdonított egy kerékpárt úgy, hogy arra felült és a helyszínről elhajtott. A férfi a kerékpárt egy fás, bokros részen elrejtette, azt utóbb a nyomozó hatóság lefoglalta és a sértettnek kiadta, így az okozott kár megtérült. A bűncselekményt a zálogház biztonsági kamerája rögzítette.

A lopást a férfi elismerte, figyelemmel azonban arra, hogy többszörösen büntetett előéletű és jelenleg is eljárások vannak ellene folyamatban, továbbá bejelentett lakcímmel, tartózkodási hellyel nem rendelkezik, ezért az ügyészség a bűnismétlés megelőzése és a gyanúsított jelenlétének biztosítása érdekében szükségesnek látta a legsúlyosabb kényszerintézkedés indítványozását.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértett és egy hónapra letartóztatta a férfit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában