A lakosság segítségét is kérik

20 órája

15 éves lánynak veszett nyoma: Eszter hazaindult, de nem ért oda

Sztojka Eszter Violetta eltűnése ügyében körözési eljárást folytat a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. A dunaújvárosi fiatal hazaindult, amikor eltűnt.

Feol.hu

A police.hu felhívása szerint a dunaújvárosi Sztojka Eszter Violetta 2024. október 26-án délután 17 óra 30 perc körül távozott a városban élő rokonától, ezt követően azonban otthonába nem érkezett meg.

Eltűnt Sztojka Eszter Violetta
Eltűnt: Sztojka Eszter Violetta hazaindult, de meg már nem érkezett
Forrás:  Police.hu

A fiatal lány körülbelül 165 centiméter magas, hosszú barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor rózsaszínű garbót, fekete derékig érő kapucnis kabátot, fekete szoknyát, fekete cipőt és barna harisnyát viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Sztojka Eszter Violettát felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információja van, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot. Bejelentést tehet továbbá a 112-es segélyhívón vagy névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámon - írja a police.hu.

Mi pedig egyúttal kérjük a feol olvasóit is, amennyiben tudomásuk van Sztojka Eszter Violetta hollétéről, értesítse a rendőrséget a megadott telefonszámok valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában