Vizsgálat

2 órája

Gyilkosság is történt csütörtökön Székesfehérváron - vizsgálják az összefüggést az öngyilkossággal

Aggasztó összefüggések derülhetnek ki a csütörtöki öngyilkosság és egy pénteken nyilvánosságra hozott gyilkosság kapcsán Székesfehérváron. A rendőrség vizsgálja a két esetet.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Egy 76 éves nőt találtak holtan otthonában október 17-én, csütörtökön – adta hírül a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint ráadásul az asszony élettársa a közelben öngyilkosságot követett el. Az idős asszony halálát – mutatott rá közleményében a rendőrség - az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta. 

Mint azt megírtuk, ezen a napon többek szeme láttára gyújtotta fel magát egy 70 éves férfi Székesfehérváron, Feketehegy-Szárazrét új vasúti megállójának parkolójában. A férfi, mint kiderült benzinnel locsolta le magát, majd felgyújtotta magát. Az áldozat nem élte túl a tragikus esetet. Megkérdeztük a rendőrséget, van-e összefüggés a két eset között – tehát, hogy a holtan talált nő élettársa-e az a férfi, aki Feketehegyen felgyújtotta magát. A rendőrség válaszában rámutatott: vizsgálják az összefüggést a tegnap délután Feketehegyen történt öngyilkosság és a székesfehérvári emberölés között. Mindezek mellett a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában