Eltűnt, de megtalálták

14 órája

Rendőrség: A hotelben keresték, de a kórházban volt

Három megkülönböztetett jelzésekkel felszerelt jármű is kivonult Székesfehérváron, egy belvárosi szálloda bejáratához. A mentő, ügyeletes orvos és rendőrség azért sietett a helyszínre, mert egy eltűnt ember kerestek, egy hozzátartozó bejelentése alapján. A keresés sikeres volt, az eltűnt személy előkerült.

Palocsai Jenő

Pillanatok alatt megtelt a szálloda bejárata az eltűntet keresőkkel

Fotó: feol.hu

Egyik kék lámpás autó érkezett a másik után október első napján, a Mátyás király körúti szállodához Székesfehérváron. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát kérdeztük, hogy milyen okból vonultak ilyen sokan a helyszínre?

A rendőrség válaszában ez állt:

–Október 1-jén a reggeli órákban egy hozzátartozó tett bejelentést, mivel nem érte el rokonát, nem tudta, hogy hol lehet és félt, hogy baja esett. Kollégáink az eltűnt utolsó ismert tartózkodási helyére vonultak, majd adatgyűjtést követően megállapították, hogy a férfi kórházban tartózkodik, ellátásáról már gondoskodnak. –

A felújítás alatt álló, felállványozott épület környezetében élők közül többen aggódtak, hogy esetleg a falak mentén dolgozókkal történt nagyobb baj, ám szerencsére baleset nem történt, és a keresett személy is előkerült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában