Frissen Fejérből

2024.10.22. 08:07

Rendőrség: Több mint 1000 sofőrrel fújatták meg a szondát

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: ittasan senki ne üljön a volán mögé! A múlt héten a közlekedésbiztonság jegyében a rendőrség összesen 1383 esetben ellenőrizte az ittasságot és 9 sofőr fenn is akadt a rostán. Mutatjuk a részleteket.

Kecskés Zoltán

Megyeszerte szondáztatnak a rendőrök.

Fotó: BMH/Archív

A legfrissebb Fejér vármegyei rendőrök által kiadott statisztikából kiderül, hogy mindemellett biztonsági öv elmaradása 191 esetben, míg a gyermekbiztonsági rendszer hiánya 4 alkalommal volt tapasztalható.

rendőrség_szonda_gyorshajtó_traffipax
A rendőrség figyelmeztet: Fejér vármegyében a balesetek számának csökkentése érdekében folytatják a fokozott ellenőrzéseket.
Forrás: Fejér vármegyei rendőrség

A traffipax 525 gyorshajtót fogott, ebből 36 vezető kapott a helyszínen bírságot, és 28-at közigazgatási bírsággal sújtottak. A rendőrség figyelmeztet:

Fejér vármegyében a balesetek számának csökkentése érdekében folytatjuk a fokozott ellenőrzéseket drónokkal, kamerákkal és sebességmérőkkel! Az a célunk, hogy mindenki biztonságban hazaérjen! 

Ha kíváncsi a korábbi statisztikákra, ITT tekintheti meg!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában