Frissen Fejérből

2024.10.22. 09:51

Vigyázat! A Fejérvíz nevében csalók járják az üzleteket

Ne dőljenek be! Székesfehérváron ismeretlen csalók a vízmű dolgozóinak adják ki magukat, így próbálnak pénzt kicsalni csatornatisztításért. Vigyázat! A Fejérvíz figyelmezteti a lakosságot és az üzletek tulajdonosait.

Kecskés Zoltán

A Fejérvíz figyelmezteti a lakosságot és az üzleteket.

Fotó: Kecskés Zoltán

„Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy az elmúlt napokban jelzés érkezett kollégáink felé, hogy a FEJÉRVÍZ Zrt. szolgáltatási területén ismeretlen "munkások" csatornatisztítónak adták ki magukat és egy üzlet alkalmazottjaitól pénzt próbáltak kicsalni." – olvasható  a pár perce kiadott közleményükben. Információink szerint egy fehérvári üzletet próbáltak bepalizni.

csalók_vigyázat_Fejérvíz
Vigyázat! Fejérvíz nevében járnak el a csalók!
Forrás: Fejérvíz

Kiemelik: a FEJÉRVÍZ Zrt. által nyújtott, személyes jelenlétet igénylő szolgáltatások kizárólag előzetes egyeztetés és hivatalos értesítés alapján történnek. Kollégáik készpénzt nem vesznek át! Amennyiben hasonló helyzetbe kerülnek, ne adjanak át pénzt, és azonnal értesítsék a hatóságokat! Kérik, legyenek elővigyázatosak és körültekintőek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában