Hullottak a gyorshajtók

2024.10.16. 08:00

ROADPOL - Sok autós akadt fenn a rendőrök hálóján! (videó)

Az egyenruhások megyénkben is ellenőrizték az autósokat, kiemelt figyelmet fordítva azokra a sofőrökre, akik vezetés közben elektronikus eszközöket használtak. A ROADPOL akció mérlege: 41 sofőr kézben tartott mobiltelefonnal, 351-en nem használták a biztonsági övet, 1165-en pedig gyorsan hajtottak.

Kecskés Zoltán

ROADPOL – „Focus ont he Road!”

Fotó: Zalai Hírlap

Az elmúlt egy hétben sebesség túllépés miatt több mint ezer sofőr akadt fenn a rostán. Az egyenruhások  66 sofőrrel szemben szabtak ki bírságot, míg a traffipaxok összesen 1099 gyorshajtóról készített felvételt. (október elején például egy audis száguldozott 115-tel Csákváron!)

telefon_ROADPOL_vezetés_rendőrség
A gyorshajtás ismét vitte a prímet: 1165-en hajtottak a megengedettnél gyorsabban. 
Fotó: Fejér vármegyei rendőrség

A rendőrségi tájékoztatóból kiderül az is, hogy a Fejér vármegyei rendőrök 9 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, valamint 35 gyalogossal és 61 kerékpárossal szemben intézkedtek szabálytalan közlekedés miatt.

Az ittas vezetéssel kapcsolatban pedig egy megdöbbentő videót is közzétettek egyenruhásaink: 

Idén már több halálos közlekedési balesetnél játszott szerepet az alkohol. Legyen világos: iszol vagy vezetsz! A kettő együtt nem lehet opció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában