Sztrájk

2017.09.09. 15:48

Zárva Fehérváron, a Palotai úti Tesco (frissítve)

A Tesco sajtóosztályától kapott kora délutáni tájékoztatás szerint Fejér megyében egy, a székesfehérvári, Palotai úti Tesco áruház tart zárva.

V. Varga József

A Tesco sajtóosztályától kapott tájékoztatás szerint az országban összesen működő 206 áruházukból szombat kora délután 188 van nyitva, 18 (5 hipermarket és 13 kisbolt) áruház pedig zárva tart, mivel ezekben nem biztosított a vásárlók megfelelő színvonalú kiszolgálása. A zárva tartó áruházak között hét budapesti, négy győri, illetve balatonboglári, debreceni, ózdi, paksi, sátoraljaújhelyi, székesfehérvári és szombathelyi található.

A tájékoztatás szerint Fejér megyében egy, a székesfehérvári, Palotai úti Tesco áruház tart zárva.

A Tesco sajtószolgálatának ígérete szerint várhatóan kétóránként friss tájékoztatókkal, tudnivalókkal szolgálnak.

Frissítés:

20:00

A Tesco sajtóosztályától kapott tájékoztatás szerint az országban összesen működő 206 áruházukból szombaton este 179 van nyitva, 27 (12 hipermarket, 15 kisbolt) áruház pedig zárva tart, mivel ezekben nem biztosított a vásárlók megfelelő színvonalú kiszolgálása. A zárva tartó áruházak között hat budapesti, hat győri, illetve debreceni, esztergomi, karcagi, kecskeméti, komlói, ócsai, ózdi, paksi, sátoraljaújhelyi, székesfehérvári, szigetvári, szolnoki, szombathelyi, tapolcai és tököli található.

A tájékoztatás szerint Fejér megyében egy, a székesfehérvári, Palotai úti Tesco áruház tart zárva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában