rátermettséget igénylő feladat

2017.11.25. 19:30

Újra él a „SuliMoped” program Fehérváron!

A 2017/2018-as tanévben 27 Fejér megyei iskola diákja kapott lehetőséget arra, hogy díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezhessen.

Police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága a 2017/2018-as tanévre ismét meghirdette a „SuliMoped” programot. Ebben a tanévben összesen 27 Fejér megyei általános és középiskola tanulói vehettek részt a megmérettetésen, akik közül 50 szerencsés diák kapott lehetőséget arra, hogy díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzen. A válogatót szombaton rendezték meg, melynek a székesfehérvári István Király Általános Iskola adott otthont.

Fotó: Police.hu

A regisztrációt követően a diákoknak KRESZ-tesztet kellett kitölteniük, majd különböző ügyességi feladatok végrehajtásával mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat, legvégül pedig pszichológiai és reflex feladatok megoldásával kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.

Fotó: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában