jótékonysági akció

2017.12.11. 07:30

Angyalt keresnek Velencén

A jótékonysági ajándékozási akciót a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány kezdeményezte.

S. Töttő Rita

d

Száz gyermek cetlikre írhatja az 5 ezer forintot nem meghaladó kívánságát, s ezeket egy táblára tűzhetik ki a Velence Korzón található Tourinform irodában. A kívánságokat bárki leveheti, feltéve, ha teljesíti is azokat – árulta el Fekete Zsuzsa, a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány vezetője.

A kívánságok teljesítőinek csupán az a dolga, hogy vásárolja meg vagy szerezze be a gyerekek által leírt dolgokat, amelyeket, mintegy jótékony angyalka, átad majd az akció záróceremóniáján, december 17-én 11 órakor, a Velence Korzón. A jótékonysági akciót immáron harmadik alkalommal szervezik meg, az elmúlt két évhez képest azonban újdonság, hogy a legrászorultabb családoknak és gyermekeiknek bónuszajándékkal kedveskedik az alapítvány vezetője.

A Velence Korzón még ott vannak a kívánságok, amelyeket levéve bárki angyalka lehet Fotó: Igari Balázs

– Idén a leginkább rászoruló családok közül nyolcat kiválasztunk, akik az egyik szupermarket ajándékutalványát is megkapják. Ám az összeget, amit kapnának, mi megduplázzuk – árulta el a szervezet vezetője, hozzátéve: ők be is vásárolnak a családoknak, ezzel is biztosítva, hogy valóban étel kerüljön az asztalukra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában