útinfó

2018.05.07. 09:15

Óriási a dugó az M7-esen, az M1-est már Bicskénél érdemes elkerülni

Több baleset történt Fejér megyét érintő autópályákon, így nagy torlódásokra kell számítanunk több útszakaszon is.

Feol.hu

A nagy forgalmú autópályák magas (és egyben káros) szén-dioxid-kibocsátást eredményeznek a megyében Fotó: FMH-Illusztráció

Baleset történt korábban az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán Törökbálint térségében a 13-as km-nél. Több jármű ütközött össze. A helyszínelést befejezték, megindult a forgalom, de a torlódás csak lassan szűnik meg. Szintén az M7-es autópályán burkolatjavítást végeznek Pákozdnál, Letenye felé az 50-es és 53-as km közötti szakaszon. A forgalmat a belső sávra korlátozzák, ezért nagy torlódásra számítsanak.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Herceghalom térségében a 28-as és a 23-as km között a belső sávba terelik a járműveket. A torlódás jelenleg körülbelül 3-4 km hosszú. Személyautóval érdemes az autópálya helyett a Bicskei csomóponttól az 1-es főutat választani, de ott is nagy forgalomra, szakaszos torlódásra lehet számítani.

A 6-os főúton Adony közelében az 53-as km-nél egy személyautó elgázolt egy vaddisznót. A fél útpályát lezárták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában