Közös erővel készültek, kerültek a helyükre

2018.08.08. 10:00

Több ponton is csinosodik Ráckeresztúr

Az önkormányzat felújíttatta a már erősen megkopott és elhasználódott utcanévtáblákat a főút mentén és a település több pontján.

Gajdó Ágnes

Az elmúlt időszakban inkább bosszúságot okozott a sok olvashatatlan, rossz állapotban lévő útjelző tábla. Nem egy már elavult, s volt, amelyiken sajnos hibásan szerepelt egy-egy név. Mindenképp időszerű volt tehát a táblacsere, hiszen az eltelt években megszűnt például a teleház, a faluház, s új helyre költözött a könyvtár. Az összetett munka levezénylését Dienes Gábor alpolgármester vállalta magára, az állapotfelméréstől kezdve a tervezésen és kivitelező cég keresésén keresztül az új táblák felszereléséig.

 

A munkálatokban néhány lelkes, a falu előbbre haladásáért tenni akaró ráckeresztúri lakos is részt vett: Hegymegi Gábor elkészítette a hiányzó kereteket, helyrepofozta a még használhatókat, Radócz József és csapata – Nyerges Sándor, Pier Károly, Bajnok Csaba – pedig a táblák le- és felszerelésében működött közre. A régi, rozsdás, helyenként olvashatatlan táblák helyett a község címerét is tartalmazó új feliratok igazítják útba azokat, akik először járnak a településen, vagy nemrég költöztek a faluba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában