Új aszfalt, parkolóhelyek, konyha

2018.10.13. 07:34

Apró, de biztos lépésekkel fejlődik Nádasdladány

Egyszerre három helyen is meg­újult a település az elmúlt időszakban. Apró, de biztos lépésekkel fejlődik a település, az átadás egyfajta ünnepe is volt ennek.

Palocsai Jenő

A nádasdladányi óvodában a konyha és az utcafront is új köntösbe öltözött. Az ovisok szikrázó napfényben adták elő műsorukat

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Varga Tünde polgármester a frissen készült Sport utcai aszfaltcsíkot adta át hasz­nálatra péntek délután az egészségház mellett. Majd a helyi Sün Balázs óvoda lett az ünnepi beszédek helyszíne, ahol a konyha és az utcafront újult meg.

A polgármester, aki 2006 óta egyengeti a falu fejlődésének útját, az új útszakasz átadásakor elmondta, hogy az elmúlt több mint egy évtizedben sokat fejlődött a település úthálózata. A húsz utcából 2006-ban hét volt aszfalttal borított és tizenhárom murvás, poros. Ma a frissen át­adottal együtt már 15 burkolattal rendelkező utca van, és a folyamat nem áll le.

A nádasdladányi óvodában a konyha és az utcafront is új köntösbe öltözött. Az ovisok szikrázó napfényben adták elő műsorukat
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az óvodában kicserélték a konyha villamos, víz- és csatornahálózatát, újraburkolták a padlót, a falakat, s ezzel párhuzamosan elkészült egy tíz férőhelyes parkoló az ovi előtt. A nagycsoportosok kis verses-dalos műsorral köszönték meg a szebb és biztonságosabb környezetet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában