az Erzsébet út 20. szám alatt

2018.10.27. 08:00

Naprakész információkkal segíteni a fogyatékkal élőknek Fehérváron

Az országban 22 helyszínen, köztük Székesfehérváron is megnyitotta kapuit az Információs és Koordinációs Pont a MONTÁZS projekt keretében.

FMH

Könnyíteni a mindennapok kihívásain, ez a cél

Forrás: Pixabay

A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központban fogyatékosságügyi tanácsadók dolgoznak azért, hogy komplex szolgáltatásokkal és naprakész információkkal segítsék a fogyatékos embereket és családjaikat. A ponton az érintettek könnyedén hozzájuthatnak a helyi szintű szolgáltatásokról, ellátásról, intézményekről, szakemberekről vagy akadálymentesített programokról szóló információkhoz. Ennek hatására javulhat majd életminőségük, önálló életvezetési képességük – írta közleményben az ÖKK.

Könnyíteni a mindennapok kihívásain, ez a cél
Fotó: Pixabay

Az Erzsébet út 20. szám alatt fogyatékosságügyi tanácsadók várják az érintetteket és családjaikat, hogy közösen találjanak megoldásokat és együtt könnyítsenek a mindennapok kihívásain. Részletes tájékoztatást az Egységes Fogyatékosságügyi Információs Portálon találhatnak az érdeklődők. A www.efiportal.hu oldal egy helyen gyűjti össze a fogyatékos emberek és családjaik számára szükséges információkat a közszolgáltatások területéről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában