kifejező név

2018.10.25. 07:20

Segítő Fehérvár az együttműködésért

Rászoruló családok felzárkóztatásáért indított, a társadalmi együttműködést segítő programot mutattak be szerdán.

Bokros Judit

Ahogy a régmúlt kövei tartanak minket, úgy kell szívünkön viselni városunkat, Székesfehérvárt – mondta a polgármester Fotó: Kiss László

A Szabadművelődés Házában Cser-Palkovics András polgármester és Tisztl Henrik, a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője tájékoztattak.

Székesfehérvár erős gazdasággal rendelkező város, ám rászorulók itt is vannak. Ezek az emberek az ugyancsak erős intézményrendszernek, valamint a fontos és jól működő civil szervezeteknek köszönhetően segítséget kaphatnak. Ezt szolgálja a Segítő Fehérvár program, amely folytatása egy korábbinak, s most egy sikeres pályázaton 250 millió forintot nyertek hozzá – fogalmazott a polgármester.

Az idén kezdődött és 2020. december 31-ig tartó komplex programról Tisztl Henrik elmondta: számos szolgáltatást és programelemet tartalmaz. A Segítő Fehérvár kifejező név, mert nem csupán hátrányt kompenzálnak, hanem kiegészítik a folyamatban lévő városi fejlesztéseket. A programban tíz szociális szakember vesz részt, ők tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában