Átadták az autósoknak a tereket

2018.10.03. 10:30

Új és megújult parkolók Székesfehérvár szerte

Kedd délelőtt két helyen is megtörtént az ősszel épített parkolók műszaki átadása. Az egyik a Budai úton, a másik a József Attila utcában.

Palocsai Jenő

Minden, 2018-ra tervezett felújítási munka elkészült a körzetben – mondta az átadáson Horváth Miklósné

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

A Vízivárosban a házak közötti szervizút, illetve a hozzá tartozó parkolók felújítása, valamint a burkolatjelek festése fejeződött be határidőre. Az összesen 104 millió forintos beruházás teljes egészében önkormányzati finanszírozásból valósult meg.

Horváth Miklósné önkormányzati képviselő tudatta, hogy a mostani műszaki átadással elkészült a körzetben minden, 2018-ra tervezett helyreállítási és felújítási munka, 300 millió forint értékben.

Az idei évben az elmúlt 30 év legnagyobb útépítési munkái folynak

A József Attila utca belső szervizútjának is tegnap volt a műszaki átadása. Itt hatezer négyzetméter új aszfalt került a régire a Skálától majdnem a Budai útig, javítva a vízelvezetés feltételeit is. Az áruház mögötti parkoló részben a városé, részben magánkézben van, ezért ezen terület további sorsa még tárgyalások kérdése.

Minden, 2018-ra tervezett felújítási munka elkészült a körzetben –
mondta az átadáson Horváth Miklósné
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Égi Tamás alpolgármester elmondta, hogy a több mint 61 millió forintos beruházás teljes költségét az önkormányzat állta, és a munka a szeptember 30-ára kitűzött határidő előtt elkészült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában