gondolkodom, tehát vagyok

2019.02.04. 07:25

Délutáni agytornára invitálták a játékos kedvű úrhidai lakosokat

A két hopmester és egyben zsűritag annyira beleélte magát a kvízjátékba, hogy a krónikásnak is „rébuszokban” válaszolt. – Jövőre a műveltségi vetélkedő tízéves születésnapját köszöntjük. Mikor kezdődött?

V. Varga József

Agytorna: kis vasárnap délutáni gondolkodtató

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A képviselő-testület kulturális bizottsága vasárnap délutáni agytornára hívta a játékos kedvű családi, baráti csapatokat a közösségi házba. Soós Tamás önkormányzati képviselő és Müller Alexandra művelődésszervező tucatnyi, tudást és ismeretet igénylő, illetve csalafinta feladattal lepte meg az ifjakat és a felnőtteket. Egyebek között állathangokat és személyeket kellett felismerni, igaz és hamis állításokat eldönteni.

Agytorna: kis vasárnap délutáni gondolkodtató
Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Betűkirakó, farsangi totó, képrejtvény és keresztrejtvény várta a csapatokat. Terítékre került a kultúra és a művészetek világa, a családfa-bogarászó a dupla névadóval egyetemben. Magyar slágercímeket kellett kiegészíteni, és minél több várost felismerni a fotók alapján. A győzelmet végül a Tudatlanok nevű gárda szerezte meg (hát, ha még magabiztosabbak lettek volna), megelőzve az 51-es körzet (rejtélyes) különítményét és a (rádiójáték-kaland…) Szabó családot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában