bőkezű adományok

2019.04.26. 14:15

Jótékonysági előadást tartottak a seregélyesi ovisok

A Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde április hónapban, a hagyományaihoz híven megrendezte jótékonysági előadását, amelyre a község művelődési házában került sor.

Sági Zoltán

Fotó: Hétszínvirág

Az eseményről beszámoló Kosaras Istvánné intézményvezető lapunknak elmondta, a gyerekek és az óvó nénik sokat készültek, hogy bemutathassák műsorukat, így nagyon örültek, hogy rengetegen ellátogattak rendezvényünkre.

A legkisebb fellépők a Pillangó csoportból Tavaszköszöntő népi játékot adtak elő. A középsős Tulipán csoportosok színes, vidám Tavaszi jelenettel készültek. A Katica csoportosok nagyszerű vásáros jelenetet mutattak be, az utánuk következő Süni Tehetségműhely pedig Stúdió varieté címmel tartott látványos és szórakoztató cirkuszi előadást.

Fotó: Hétszínvirág

Ezután jött a Gyöngyvirág nagycsoport produkciója: a gyerekek vidám mesejelenetet adtak elő, Brémai muzsikusok címmel. Végül a Néptánc Tehetségműhely óvónőkkel és dajka nénikkel kiegészült csapata fergeteges énekkel és Rábaközi játékfűzéssel zárta a délutánt.

Az intézményvezető köszönetet mondott a jelenlévőknek az óvoda támogatásáért. A befolyt összeg a gyermekek javát fogja szolgálni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában