III. Princess Tánckavalkád

2019.06.24. 07:15

Látvány- és showtánc Mátyásdomb szívéből

Amilyen piciny település Mátyásdomb, olyan nagy táncéletet bonyolít. Szombaton a III. Princess Tánckavalkádon még a szülők is színpadra léptek.

Majer Tamás

A négyéves Princess Tánc-Sport Egyesület harmadszor gálázott a tánckavalkádon

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A mazsorett- és látványtáncban ragyogó négyéves tánccsoport hercegnői – s persze ifjú hercegei – mellett többek között enyingi dzsesszbalettesek, ajka-padragkúti néptáncosok és a budapesti Diamonds csoport showtáncosai is megmutatkoztak a mátyásdombi táncünnepen. Sőt, még a szülők, a „Princess anyukák” is lejtettek egy meglepetéstáncot.

A négyéves Princess Tánc-Sport Egyesület harmadszor gálázott a tánckavalkádon
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Elismerések átadására is jó alkalom volt a kavalkád. Az elmúlt időszakban a legkisebbek Aladdin csoportjában Fehér Lilián Aliz, a középhaladók Ariel nevű csapatából Jakab Hanna, a nagyok Bella csoportjából Kléber Szimonetta tűnt ki. Nos, ők lettek a Princess Tánc-Sport Egyesület év táncosai díjának idei kitüntetettjei.

A Princess díjazottja, oldalukon Dudás Patrícia
Fotó: Pápai ZoltánDudá

Különdíjat kapott Jakab Ákos és Ányos Johanna. Az úgynevezett Színpad mosolya-különdíjat Magosi Lili Flóra érdemelte ki.

Négyéves a mátyásdombi csoport
Fotó: Pápai Zoltán

– Lili mindig, mindig mosolyog tánc közben a színpadról. Elvarázsolja a nézőket – mondta róla Dudás Patrícia vezető tánctanár. Este DJ Martin retró diszkójára rophatták, akikben még maradt szusz a bemutatók sora után vagy azok, akik kedvet kaptak a tánc és a mosoly láttán! Most kicsit vakációs pihenőre vonulnak a táncosok, de nem sokáig, hiszen július 15–20. között nyári tánctábor lesz Mátyásdombon.

A gála végeztével vakációra „vonultak” a táncosok
Fotó: Pápai Zoltán

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában