fő a biztonság

2020.05.13. 07:20

Felülvizsgálták a játszótereket Pázmándon

Az önkormányzati játszóterek esetében rendszeres és kötelező feladat a felülvizsgálat. Pázmándon nemrégiben sort is kerített az önkormányzat a falu játszótereinek felülvizsgálatára.

S. Töttő Rita

Pázmándon a veszélyhelyzet elmúltával már egy frissen felülvizsgált játszótér várja a gyerekeket Fotó: FMH-archív (Pesti Tamás)

Fotó: fmh_foto

A cél – fogalmazott Virányiné Reichenbach Mónika polgármester –, hogy továbbra is biztonságban játszhassanak a gyerekek.

– Már 2012 óta kiemelt szempont Pázmándon, hogy a játszótereink – azontúl, hogy élményt nyújtanak – 100 százalékig megfeleljenek az előírásoknak – szögezte le a polgármester.

Pázmándon a veszélyhelyzet elmúltával már egy frissen felülvizsgált játszótér várja a gyerekeket
Fotó: FMH-archív (Pesti Tamás)

A Magyar Mérésügyi Hivatal szakembere az elmúlt hetekben elvégezte a felülvizsgálatokat, így Pázmándon továbbra is elmondható, hogy biztonságosak a játszóterek.

– Nemcsak az emlékpark gyönyörű játszóterénél, de az egyházi iskola udvarában is elvégeztettük ezt a fontos feladatot. Az iskolaudvar játszóterénél azonban nemcsak a felülvizsgálat történt meg, de a helyi tűzoltók segítségével sikerült eltávolítani a veszélyes fákat is – tette hozzá Virányiné Reichenbach Mónika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában