erejükön felül teljesítenek

2021.03.10. 07:05

Országosan is példaértékű: szinte mindenki aláírta a szerződését a Szent György Kórházban

„Engedje meg, hogy köszönetemet fejezzem ki aziránt, hogy aláírta egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződését.”

Szanyi-Nagy Judit

Bucsi László kórházigazgató titulusa megváltozik

Fotó: Archív (Pesti Tamás/ Fejér Megyei Hírlap)

Így kezdődik az a szerkesztőségünk által is megszerzett körímél, melyet Bucsi ­László intézményvezető címzett a napokban a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak.

A levélben arról is szó esik, hogy az elmúlt egy hónapban – a menedzsmenttel közösen – igyekeztek teljes körű tájékoztatást adni minden dolgozónak az új jogviszonnyal kapcsolatban, ami nemcsak a személyeknek, de a beteg­ellátás zavartalan és zökkenőmentes működése miatt is fontos – értesültünk. Az üzenetben az igazgató ígéretet tesz arra, hogy az elkövetkező időkben szükség szerint minden jelentős változásról értesíteni fogja a kollégákat.

Úgy tudjuk, hogy a kórház csaknem összes ­munkatársa aláírta az új szerződését, „mely országosan is példaértékű.” Bucsi lejegyezte, a levél kézhezvételétől számítva nyolc napon belül a szerződéssel kapcsolatosan valamennyi dolgozó megkapja a kiegészítő tájékoztatást is.

Az üzenet zárásából kiderül, a járvány harmadik hulláma eddig nem tapasztalt beteglétszámmal fokozottan terheli az intézményt, ám – mint írják – „megnyugtató a gondolat, hogy ezen kihívásoknak kórházunk dolgozói lassan egy éve erejükön felül teljesítve (…) megfelelnek”. Ezért köszönet illeti őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában